17 Ağustos 2007 Cuma

Bodrum



Bodrum tatilimiz bitti ve sonunda İstanbul'uma geldim. Sanırım ilk defa Bodrumdan İstanbul'a dönüyor olmak beni hüzünlendirmedi.
Bodrum bu defa bir çok hatırayı canlandırdı içimde. Neden bilmem attığım her adımda geçmişime döndüm tekrar tekrar. Hepsi güzel hatıralar.. Ben bile şimdi nasıl yaptığıma inanamasam da 2 sezon degişik otellerde animasyon grubunun tercümanlığı yapmışlığım var... Benim gibi nemrut adam ne arar animasyonda ben de kendime inanamıyorum....Hep gülerek hatırladığım güzel günlerim, arkadaşlarım, oda arkadaşlarım Çiğdem, Banu ve diğerleri... Hepinizi özledim, her neredeyseniz...
Bodrum, Yat klubunun karşısındaki Sünger pizza'da yemek, Yat klubünde Fatih Erkoç, tekne turu, aksamüstüne uzayan kahvaltılar ve bol sıcak ile yüreğimizde bu seneki yerini aldı. Geçen sene yaptığımız ve özlediğimiz bir çok şeyi yapamadık ve anladım ki hiçbir anın tekrarı yaşanmıyor.. Her güzel anın başka bir tadı var ve ne kadar planlasan da geçmişi bugüne kopyalayamıyorsun.
Bu defa İstanbul biraz buruk, eşimi Roma'da bırakıp gelmemin payı büyük..O gelemediği için üzgün, bende denize söyle bir doya doya bakamaz oldum... Bebekte Merve'den çıkıp kendimi kulelinin rüzgarına bıraktım.. Bodrum'da da aynı şeyi hissettim, ben yüzümü sıyırıp geçen boğaz rüzgarını özlüyorum, hemde delicesine....
Arkadaşlarımı özlüyorumö ailemi çünkü her geçen gün hayatlarımızda birşeyler değişiyor, yakalayamadığım birçok an fotoğraflarla hatıralanıyor ne yazıkki...
Mira gelecek..ben yokum.. Erin, Can, Duru büyüyor .. Beni tanımıyorlar...

9 yorum:

Merve dedi ki...

Canım Arkadaşım,
Sen gelince hiç gitmemiş gibi oluyorsun. Herşey; yürüyüşlerimiz, alışverişlerimiz, günlük işlerimizi halledişimiz hepsi aynen devam etmiş-ediyor gibi oluyor.
Evet zaman akıyor, bir sürü şey yaşanıyor. Ama gönüller HERZAMAN bir oluyor. En önemlisi de bu zaten. Uzaktayken bile yakın olabilmek, ve sen bunu çok iyi başarıyorsun. Hep burada bizimle gibisin. Çocuklar, bebekler belki sen yokken gelecekler, büyüyecekler ama eminim ilk tanışmadan sonra seni hep bilecekler!
İyi ki varsın arkadaşım

Travellingwithmybaby dedi ki...

bodrumu cok huzunlu yazmıssın be oykucum...
gecen seneki tadı mı aradık?
aradık da bulamadık mı?
bir seyler mi degismisti?
yoksa degisen biz miydik?
bilemiyorum
ama ben guzel vakit gecirdim
ben seni gec buldum
ama cabuk ısındım.
ozleniyorsun.
ama geldiginde de sanki hic gitmemis gibisin....

AycA dedi ki...

Ama akşam akşam beni ağlattın be arkadaşım.. görüşmediğimiz seneler için ben üzülür oldum zaten sen neler yazıyorsun .. hayır Erin seni tanıyarak büyüyecek emin ol bundan .. ve gelebildiğimiz sıklıkta seni ziyarete geleceğiz hiç merak etme..Boğazın rügarını sana getiremeyiz belki ama peynir simit zeytin ve daha ne istediğin varsas koyar bavula getiririz ne varrr..:)

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Ah be canim Oykucum nasil da icimi yazmissin,ben de hep diyorum ki bu uzakliklar bana yaramiyor,herseyden uzak,herkesten uzak,su Londra'nin dili olsada konussa,galiba gurbet biza gore degil Oykucum,sende bendensin ama inan o kadar guzel,o kadar ozel dostlarimiz var ki,Allah onlari basimizdan eksik etmesin.Birgun yine hep beraber olucaz.

Esra dedi ki...

Uzakta olmanin verdigi aciyi ancak uzakta olan ikinci biri anlar degil mi. Goruyorum ki cok guzel dostlarin var, araya giren kilometrelerin hic onemi yok.

Ben de hep uzuluyorum kizimin buyudugunu paylasamiyorum sevdiklerimle diye.

Huzunlu bir yazi gercekten. Icim buruldu.
Sevgiler
Esra
ps: Bodrum'u ne kadar ozledigimi de hatirladim.

Oyku dedi ki...

Evet aslinda sanirim uzaktakiler anlar daha cok icimden gecenleri. Ne kadar yakin olsanda bir o kadar da uzaksin iste. Dokunmak istiyorsun ama sadece fotograflarla yetiniyorsun... Hep ozleyen ve ozlenensin. Cok da sikayet etmemek lazim tabi, cok guzel bir ailem ve dostlarim var. Ama uzakta ama yakinda. Hepsini cok seviyor ve ozluyorum..

Oyku dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cigdemmm dedi ki...

çok eski arkadaşlarım var..hiçbiri yerini tutmuyor..hiçbiri senin gibi her gün aklımdan geçmiyor..ben senin burda oluşunu seviyorum.başkalarıyla olsan da,evinde uyusan da,her ne yapıyor olsan da;burda olmanı seviyorum.
keşke annemin gül ağacına gömüp hıdırellezde ettiği dua kabul olsa..diğer dileklerinden,evlerden,arabalardan,hepsinden önce SEN GELSEN..

Oyku dedi ki...

Canim benim aglatcan mi beni simdi:( Keske oyle bir mucize olsa ama sanirim cok zor.. Pirincim oyle cok seviyorum ki seni..